Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Stage lopen bij Ambulancezorg Limburg

Bij Ambulancezorg Limburg vinden we het belangrijk om nieuwe professionals voor te bereiden op de toekomst. Werkervaring opdoen in de praktijk is daarbij onmisbaar. Om de privacy van onze patiënten te kunnen waarborgen zijn we echter wel terughoudend met het aanbieden van stages.

Je komt in aanmerking om stage te lopen op de ambulance wanneer je in opleiding bent tot verpleegkundige SEH, IC, CCU, wanneer je reeds bevoegd of werkzaam bent in de acute zorg of wanneer je de opleiding tot huisarts volgt. De inhoud van de stage en het kennisniveau en de vaardigheden van de stagiaire dienen aan te sluiten bij de te verwachten situaties binnen onze zorgbranche. Een oriënterende stage en stages vanuit niet-specialistische opleidingen zijn daarom helaas niet mogelijk. Een uitzondering hierop vormen medewerkers van de politie of de brandweer met een gericht carrièretraject.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, stuur dan een aanvraag in via het formulier onderaan deze pagina.

Werken in de gezondheidszorg betekent een groter risico op het oplopen van hepatitis B. Lees hier meer:

Voorlichtingsavonden
Voldoe je nog niet aan bovengenoemde voorwaarden, maar wil je je wel oriënteren op werken in de ambulancezorg? Dan is het goed om te weten dat we jaarlijks enkele voorlichtingsavonden organiseren waarin we de mogelijkheden binnen de ambulancezorg uiteen zetten. Ook krijg je dan een kijkje in de keuken van het werken op de ambulance. Houd onze social media in de gaten voor de data van de nieuwe bijeenkomsten.

Stage ondersteunende diensten
Heb je interesse in een stage bij één van onze ondersteunende diensten op kantoor? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitaties@ambulancezorglimburg.nl

Aanvraagformulier stages