Informatieavond meldkamer Ambulancezorg Limburg

Lijkt het je leuk om te werken binnen de ambulancezorg? En heb je altijd al willen weten hoe het nou écht is om de zorg te coördineren vanuit de meldkamer?

Ambulancezorg Limburg biedt jou de kans om op dinsdag 21 mei kennis te komen maken met de dynamiek van het werken op de meldkamer ambulancezorg in Maastricht. Dit is dé plek waar alle 112-meldingen van burgers, huisartsen en ziekenhuizen vanuit heel Limburg binnenkomen. Via diverse presentaties en demonstraties laten we je zien én ervaren wat het werk van een verpleegkundig- en uitgiftecentralist in de praktijk inhoudt. Ook is er ruim gelegenheid om vragen te stellen zodat jij kunt ontdekken of een job op de meldkamer bij je past.

Wat staat je te wachten die avond?
Het programma ziet er als volgt uit:

18.30-18.45: Verzamelen in de hal van politiebureau Maastricht (Prins Bisschopssingel 53). Hier word je opgevangen en vervolgens gaan we om 18.45 gezamenlijk naar de meldkamer.
19.00: Openingswoord en presentatie Ambulancezorg Limburg als werkgever. Aansluitend een presentatie over het werken op de meldkamer.
19.30: De groep wordt opgesplitst voor een rondleiding langs de meldkamer en simulatie van diverse casussen.
20.15: Gelegenheid om met onze medewerkers in gesprek te gaan.
20.45: Afsluiting

Voor wie is deze avond?
Iedereen die geïnteresseerd is in een baan op de meldkamer ambulancezorg is welkom, maar met name de BIG geregistreerde verpleegkundigen willen we extra aanmoedigen om te reageren. Let wel, de minimale opleidingseis voor de functie Verpleegkundig Centralist is MBO niveau 4. Voor de functie Uitgifte Centralist geldt een MBO niveau 3 diploma en MBO niveau 4 werk- en denkniveau. Deelname aan deze avond is overigens vrijblijvend en maakt geen onderdeel uit van een sollicitatieprocedure.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. We streven naar een goede balans tussen geïnteresseerden in de functie van verpleegkundig centralist dan wel uitgifte centralist. We laten je z.s.m. na je aanmelding weten of je wordt uitgenodigd voor deze avond.

UPDATE 2 mei: de informatieavond is vol. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Locatie
De avond vindt plaats op onze meldkamer in Maastricht (Prins Bisschopssingel 53).